Långfärdsskridskor

Långfärdsskridskor säsongen 18/19 – ett urval av bilder

langfardsskridskor-skridsko-nordic skates-solhouette-sunset

Svårt att välja ut bilder från en grym långfärdsskridskosäsong. Alla bilder är minnen av fina dagar på isen, utgallringen var smärtsam. Men jag tänker att det är dumt att göra ett blogginlägg med flera hundra bilder. Många fina turer i alla tänkbara väder och förhållanden, i mycket angenämt sällskap. Ser fram emot nästa säsong.

In English

Nordic skate season 18/19 – a selection of images

It’s hard to single out images from an awesome nordic skate season. All images are memories of great days on the ice, the culling was painful. But it’s probably unwise to publish a blog post with hundreds of images. Loads of beautiful skating trips in all kinds of weather and conditions, in most enjoyable company. Looking forward to next season.

All content is copyrighted by Göran Pehrson / Allt innehåll tillhör Göran Pehrson

3 thoughts on “Långfärdsskridskor

      1. You made me laugh….although I love seeing YOUR winter images, I am very happy in the warm weather. Here, the temperatures stay around 20 C mostly becasue there is so much water, and the forests are cool,. In winter here we don’t have much snow so it’s just tedious gray and cold. But it seems to me that you enjoy all the seasons, whatever they bring.

        Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s